Skip to content

Golden Pencil, and the dinner!

10/03/2010

Blitt en stund siden sist nå, men kan jo fortelle om den hyggelige kvelden vi hadde fredag 5 mars! Da var det Gullblyanten 🙂

Før jeg starter å fortelle, har jeg en kommentar til toalettene på Plaza Hotell i Oslow. Første gang jeg har opplevd et oppholdsrom FØR man kommer inn til toalettbåsene! Ikke rart kjærringerer henger på dassen etter å sett dette her…

Moroa startet kl 9 med fagdag på Plaza. Her hørte vi Ted Royer, Dave Bell og Harald Eia. Sir Ken Robinson ble litt utsatt, men kl 5 fikk vi høre han prate om kreativitet ævv på Christiania Hotell.

Mye bra mennesker, og mye gode jobber de har gjort! På nettsidene til KesselsKramer og Droga5 kan du ta en titt på diverse av arbeidene deres. Må nevnes at KesselsKramer har en artig twist på nettsiden! Forskjellig hver gang, og overhode ikke forståelsesfull! Lurer på om de drar mye kunder.

Merker jeg ble relativt inspirert av samtlige av foredragsholderne. Dog var litt i tvil om Sir Ken Robinson var komiker eller ei i begynnelsen, men når foredraget holdt på i nesten 1 og en halv time var det godt at han var litt artig.

Jeg dro hit sammen med Knut Helge og Elisabeth som jeg går i klasse med, og det var litt stas med tanke på at vi hadde levert en oppgave til konkurransen. Vi vant ikke, dog det var jo ikke akkurat et spark i magen!

Så ble det middag med konferansier Jon Almaas og Linn Skåber. Snakk om deilige mennesker! Lo godt 😛

Det ble servert en treretter, der forretten var havdyr, hovedrett med lam og dessert var noe jeg ikke tok sjansen på å smake på. Men godt var’e! Satt aleine helt foran med TBWA(Red; definisjonen av aleine har hu ikke helt skjønt se…) men de er da en gjeng hyggelige mennesker. Kunne heller ikke kommet nærmere scenen! 😛

Det var en perfekt kveld og av sluttet natten i Moss i samme stil. Dog helt jævlig å sove 5 timer, for så å dra på jobb dagen etter. Godt det ikke er så ofte!

Reklamer
One Comment leave one →
  1. Parasoll permalink
    11/03/2010 16:09

    I`m Enjoying… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: