Skip to content

Massør trengs!

27/01/2010
tags: ,

Noe av det beste jeg veit, er å bli massert. Dog det er ikke et tilbud som dukker opp i postkassen min hver gang jeg sjekker. Derfor gjelder det å ordne det meste seg! Det er ikke noe som er så befriende og avslappende som massasje etter en stressende dag, og stive muskler trenger å løses opp så det ikke knyter seg sammen.

Dermed har jeg noen tips som fungerer om du kun sitter igjen med dine to egne hender! Alt du trenge er;

  • Massasjedyr
  • Rennende vann

Når du ikke trenger å brådusje for å rekke noe, så prøv hodebunnsmassasje. Sett opp styrken og varmen, og grav fingrene dine igjennom håret, og masser skallen. Det meste av  negative tanker og spenninger vil fort forlate kroppen, noe som også vil gjøre at du kommer til å sovne hurtigere. I det du holder på så vil du også merke at håret blir tykkere for det knyter seg litt sammen. Velger du dermed å kun la det tørke med hånkle og luft før du grer deg, så slipper du å tuppere det. Dermed vil det også se friskere ut!

Etter hodebunn pleier jeg å ta skuldrene, for det er hovedsakelig der spenninga setter seg. Med det varme vannet så løsner musklene seg enklere opp, og du slipper den intense smerten som gjerne kommer når du masserer stive muskler.

En annen genial oppfinnelse er massasjedyret! Dette er en liten innrettning med fire bein, og fås kun med og uten dyr. Selv har jeg en massasjeelg. Denne kan brukes på de fleste steder, eneste som setter stopper er hvor du når til. Digger å bruke den på skuldre og nedre del av ryggen. Ikke spesielt kostbart, og den tar ikke mye plass 🙂

Enjoy!

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 13/02/2010 21:51

    Du er velkommen hundre meter ned i gata.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: