Skip to content

Foredrag med Anders Gottlieb-Nygaard

21/10/2009

Hadde et ytterst innholdsrik og inspirerende foredrag  på skola i dag med Anders Gottlieb-Nygaard. Dette er en kreativ problemløser med bakgrunn som student ved Westerdals School of Communication, jobbet innen NAKED communications og nå driver han og starter sitt eiga firma Pocket&Comms AS som ska gi kundene en reelt svar på problemet, og ikke bare en giga kampanje for å trøkke trynet sitt ut i verden.

Foredraget varte i litt over en time, og vi fikk se en del av casene han hadde vært med å lage som IKEA, Cadbury og Respect.

Hele klassen satt som tente lys og bare ventet på at han sku fortelle mer! Hadde fint klart å holde ut en times seanse til uten å slokne selv om det allerede hadde blitt mange timer på skolen, for han gjorde alt med innslag av humor og gode tips! Personlig inspirerte han meg til å begynne å tenke hva som egentlig skjer etter studiene er over, samt hvordan skape noe litt annerledes! Gleder meg til å se hva han får til under Pocket&Comms AS.

Får du mulighet på å høre et foredrag om han, og er interessert i reklame så anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen:)

Reklamer
3 kommentarer leave one →
  1. 21/10/2009 21:15

    Sv.: Det skal mye til at det ikke er verdt å sove li-i-itt lenger. Særlig akkurat der og da:)

  2. Carlson permalink
    16/12/2011 16:29

    Jeg anbefaler deg å gjøre litt research rundt hans medvirkning i de kampanjer han bruker i sine foredrag. Du vil bli overrakset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: